när ska allt bli okej?

Jag vill inget annat än att åka tillbaka till värmen, och bara vara, orkar inte med allt plugg man kom hem till, eller alla besvikelserna man har fått när man kommit hem,  allt kan verkligen ändras på två veckor när man är borta.. det är verkligen helt sjukt! det är nästan som man inte ens blev lite glad att man var hemma, bekymmer och åter bekymmer.
Imorgon ska jag ut med några goa personer! taggad till toppen! kvällen kan sluta hur som helst ! :)

yes

I mon åker jag !!  Längtar som fan, en dröm som kommer bli till upplevelse!
KOmmer inte blir något mera bloggande !
Älskar er mina vänner, kommer  Saknar er! ni är bäst, ni äger mitt hjärta !<3

do do do

Helgen har varit mer en bra, träffat massa goa vänner som livar upp stämningen..
Och har fått träffa lite gammla vänner, underbart!  Har även fått säga hejdå till Becca en varm härlig kram..
Kommer verkligen sakna mina fina underbara vänner! tur att man inte är borta så jätte länge, tiden kommer nog gå fort, sen fyller jag 18 Dagen efter jag kommer hem, livet känns topp just nu..
Har även tillbringat halva natten på akuten igår med mamma, tur att det inte var något alvarligt med henne, Älskar dig mamma.!
Pinsamt att vara där lite salongsberusad och försöka ta hand om sin mamma som hade så ont!
Men vi kom hem runt halv sex på morgonen sen har jag sovit bort hela dagen ! nu har jag tänkt att gå och lägga mig, börjar få lite flyg feber HAHAH :D

all for you



allt är så typiskt, håller på att bli sjuk känns det som.. får ta en kurr helg och hoppas påatt jag blir bättre, får inte vara sjuk när jag åker..  ska snart faktiskt gå och lägga mig tror ja, ska nog dricka lite varm te innan.

RSS 2.0