saknar...

saknar det enkla och fina livet I turkiet!

Sommar känsla

Nu blir det jobb i det fina vädret hade hellre varit ute och gjort något skoj! Men vi får hålla tummarna för fint väder i helgen när jag är ledig ;)


Say what!

Trött cheeeyyy! Har precis varit ute och gått lite i regnet tog mig en snabb runda, så nu har jag duschat och dragit på mig onepice! Hur skönt som helst! Nu blir det antagligen en film och försöka somna i morgo. Blir det jobb men börjar tio i
Morgon rätt skönt längre sovmorgon ;)


bhuhu

Känns som det kommer bli en lååååååååång och tråkig sommar för min del, bara massa jobb hela tiden, sen inget att göra på sina lediga dagar.

even the best fall down

Oj, det var länge sen jag var inne här, men dom sista veckorna har flugit förbi, har tagit studenten ett sort kliv i det vuxna livet. En skön känsla att man aldrig behöver plugga mera, ( en så länge) lediga kvällar att spendera hur som helst, men just nu saknar jag redan skolan, jag vill ha sommarlov!! men jag jobbar Isället, det är helt okey det med, men jag gillar hellre att njuta av livet, även om man inte gjorde alltid det i skolan, kändes det som det var mer friare! men nu får man pengar att leva för! Har redan jobbat en vecka känner mig helt slut, Idag äntligen är jag ledig underbart, Idag har jag tänk att bara ta det lungt vila upp mig, och pyssla med mig själv. Sen en annan fråga  VART ÄR SOMMAREN ? Kallt som fan är det ju!

RSS 2.0