sitter och har det gött med julmust och turkisk musik

Musti, hästkuk och jag!!

sitter och softar med julmust i handen, snart är den slut :/  det blev ingen båt fest i morgon, men vi ska försöka hitta något annat ställe, :)  jag sitter även och lyssnar på turkisk musik, som jag tyvärr har börjat gilla, men blir väl så när man hör det dag ut och dag in

When life gives you a hundred reason to cry show life that you have thousand reasons to smile

Jag och min bästa turkkompis!
Jag sitter här med huvudvärk, och ner frusen kropp, det är så kallt ute på ön där jag jobbar, även om köken är varma är det inte tillräckligt! det bästa är att vi antagligen får ledig på nyår, vi vet inte vad vi ska göra riktigt ännu, men inte gå till dom farliga områdenerna, men det kanske blir båt party, med bara studenter från eroupa, jag hoppas våran franska kompis vi har träffat kan fixa det, hade varit super snällt och coolt, men det uppstår ett problem, vad ska man ha på sig ?, blir att försöka åka någonstans och shoppa! :)

suuuuuuuucks

it hurts so much
not to have you by my side.
not to be around you.
not to be with you.
you are the pain that i want to give up..



Varför är saker och ting så svåra för ? önskar någon kunde veta alla svar på alla frågor man har.


more love, less hate

sitter nere i lobbyn och fryser sönder, vet inte direkt varför, men jag är väl nerkyld härom dagen var vi på bio, superbilligt, och bra biograf, men texten är på turkiska och språket på engelska, men det funkar ändå! jag hoppas att alla har det jätte bra hemma, nu är det bara 54 dagar kvar tills jag är hemma i älskade sverige igen! jag kommer sakna alla människor här nere, för man kanske aldrig träffar dom igen, men det finns också saker jag inte kommer sakna, det kommer bli så skönt att komma hem igen och vara mig själv igen, jag håller på att bli galen, för att jag måste vara någon annan här nere, nää nu låter det hemskt men turkiet är speciellt!

godjul

GODJUL PÅ ER !! :)
nu har jag allt en stor hemlängtan, vill också vara hemma och fira jul vara med familjen och släkten äta go mat och bara ha det allmänt bäst, nu inser jag hur mycket jag älskar julen egentligen när man inte har den nära tillhands, nu blir det att äta den åka ch jobba långpanna whio

57 days, 2 hours, 38 minutes and 16 seconds

jag vet inte om jag klarar mera, jag vet inte om jag kan stå ut med det mera, jag vet inte vad som händer, jag tappar greppet om mig själv, jag får panik!

We'll do it anyway 'cause we love a bit trouble

Igår serverade vi och det var helt galet roligt, kan inte riktigt beskriva varför men det var så mäktigt, detta event kostade upp mot 12 miljoner kroner, och det är mycket, dom byggde en bro från andra sidan, till ön, men idag är jag helt förstörd så jag åkte till jobbet var där en timma, sen blev jag hemsickad! :( haha nu blir det film och mys med mig själv!

I wish I had an ocean

Jag och världens roligaste kille hahah! :)
Det var en annorulnda kväll igår, men skoj! jobbigaste när man bor i ett hotell är att man inte kan vara högljud, så vi fick tre anklageser igår dåligt, men vi måste ju ha skoj ibland också tycker man..... :)

You can't always get what you want

Jag är galet trött, hosta som fan också sjukt illa!
När jag var hos frissan, nu har man jobbat hela helgen och JAG SKA TA LEDIG TVÅ DAGAR hade jag tänkt för orkar faktiskt inte jobba mera hahah  igår serverade vi i 14/15 timmar närmare 700 gäster illa!

Ai Se Eu Te Pego


Nyss hemkomen från örtaköy där jag musti engelskmannen åt sån underbar mat, och tog en öl! livet är gött ibland när det är 20 grader ute, men det är ändå kyliga vindar, men bättre det än hemma i sverige!

Have a heart and do me baby

bilder från dom senaste dagarna
På lördag är det en stor dag, 2 månader kvar i turkiet, jag får min lön, Min saknade vän Hannah fyller år!  och det blir att jobba många timmar på jobbet!!

allhalla

Jag är helt förstörd eller min kropp är räcktare sagt, jobbade i 14 timmar igår, och severa närmare 500 gäster, min rygg har tagit kol på mig, och nu har jag sovit bort hela dagen och det finns ingen nytta kvar av dagen.........

jag vet & du vet!

Detta är bild från härom dagen, innan vi gick till polis huset och fick visum för att bo här, jag gick in i killarnas rum och där sitter dom och dricker, så det är väl bara göra dom sällskap klockan 12 på dagen!  det blev även att röka lite cigarr! :D
Sitter i väntan på maten..

du har blivit det finaste i mina ögon


sååååååååå himmla lycklig är allt jag kan säga!
känns som man svävar på moln vissa stunder!
And I've been waiting for this moment for all my life,

varför är det så svårt?

har egentligen inget att skriva här, men allt är bra allt rullar vidare, har äntligen fått ut min tvätt som legat i tvättmaskinen i en vecka luktar inte så gott, så det blev att tvätta för hand! Nu hade jag tänkt att börja plugga om man får tummen ur sig!! Kanske kommer tillbaka och jobbar i Istanbul i sommar om jag får chansen igen, dom har frågat och pratat med mig om det!!  :)

qq1


nallepuh


Im sexy and I know it!

Tjoho i stugan, det är redan fredag ??  veckorna bara åker förbi, man vet knappt inte ens vilken dag det är längre, eftersom i sverige är man alltid ledig lördag söndag, men här jobbar man, så man uppskattar inte helgen längre, det är som en vanlig dag här, skumt egentligen! idag blir det att bara ta det lungt, är helt slut i kroppen har stått och kavlat bröd hela dagen så mina armar är inte som dom ska, imorgon blir det att jobba kväll på jobbet!!  hoppas alla hemma i sverige får en super bra helg! puss på er!

Insperation

Världens finaste hår..

RSS 2.0