we can do it

I söndags när vi var hos memhet 1 och mehemt 2 hem, och hade det trevligt med vattenpippa och öl!! det är runt elva veckor kvar eller något tills det är dax att åka hem, och jag vill göra så mycket mera här nere, men det finns knappt någon tid till något!! och jag trodde hemlängtan skulle vara värre än vad den är, men jag trivs väl så bra här, därför den inte kommit så mycket kanske!! men jag saknar vännerna och familjen!! men det känns som jag bara varit borta i två veckor eller något, inte i två och en halv månad redan:)

älskar hur du ljuger

Lite julkänsla får man när man ser en gran här i Turkiet...
Idag har vi tilllagad TACOS MUMS, hitta dock inte alla ingredienser, men det funka ändå, gott att äta lite man man är van vid.
Svenskt godis kan man aldrig får för mycket av, stort hjärta till det  :D
Har inte hunnit skriva här så mycket det senaste, har tillbringat en hel del på jobbet, men att jobba som servitris och kännat extra pengar, på nätterna, sen jobbat i köket på dagarna.. men värt det,  idag var min lediga dag så köpte nya höckklackade skor, som jag älskar ganska billiga, vet inte om dom håller så länge, men några utekvällar ska dom nog hänga med i svängarna :D

how deep the bullet lies.

Min prktikplats på sommaren, man ska väl inte klaga!
Idag har jag bytt kök till kebab köket, det är inte (kebab) som det är i sverige! det är ett kött kök, men ingen kan engelska tyvärr, men det funkar bra ändå dom är snälla och väldigt trevliga

SAY IT OUT

Go syselsättning på kvällarna...
PÅ g till taksim, utgång på ingång.
Me and woody wooood
Musti beer, and superwomen.
:):)
En sån rolig kväll igår, vi blev blåsta på pengar,  slutade med att jag stod uppe på H*ror och dansa på senen  med strippstång haha, detta låter kanske illa, men det var inte illa.. öronen förstörda,  hicka som aldrig försvann.  kort fattat kvällen var grym.

ont i öronen

sitter och funderar, man tänker på annat sett här nere, kanske är det bra eller dåligt vem vet!

dosen*t matter

Igår var jag inne på Bilddagboken, och hitta några gammla bilder, fick sån nostolagi, alla fester när man var yngre, och vad man gjorde för skoj, önskar att man hade mera kort dock!!!! :) men minnerna lever med än hela livet, men kort får en att minnas lite bättre.. nu sitter jaf och pluggat lite idag, (stolt) :) sitter nere i lobbyn med husta mustafa, som är helt galen, älskar den gammla mannen, han är kvällskock i hotellet, och säger att jag ska äta häst kuk hela tiden, han säger att vi ska skicka ner våran lärare från sverige, för hon behöver pumpas lite, hahah han är helt galen, men man får ett gott skratt av honom varje gång man ser han! en man som förgyllar livet helt enkelt här nere!  


/ CIO

mess up day

Sitter nere i lobbyn och lyssnar lite på go musik, idag var våran lediga dag,  så vi har varit och shoppat, fick med mig hem en halsdukk och en underbar vinterjacka, det sved lite i plånboken, men jag bara älskade den, så jag köpte den :D  det börjar ju bli lite kallare här nu, inte så kallt som sverige, men mm man jobbar ute på en liten ö så är det ganska kallt :)

önskar dig all lycka

Stort Grattis till min fina vän Maja som fyllde år igår, älskar dig

Idag så var jag inne i mustis kök och stod vid bagarna hela dagen, och bakade bröd väldigt trevligt att man får göra något för ens gång skull.  Ikväll har jag pratat med min fina vän Becca en del av kvällen, får mera hemlängtan när man pratar med någon från sverige...  men all kärlek till sverige!

fall inte tillbaka till den plats du var på.

Middag med mina kära lärare från sverige och turkiet, bild från en middag vi var och åt, där min mage sprack av mättnad haha :)  snart har det gått två månader på måndag, 99 dagar kvar nu ska jag kämpa mig igenom  whiooooo

vad ska du göra åt saken ??

Häromdagen när vi sitter på mado och dricker älsklingsdryckan hur sjukt go som helst, det är en slags mjölk som är lite söt som serveras varm med glass i man får välja vilken smak som helst och lite kanel, MUMS! det är min nya drog kan jag säga sjukt gooooo   nu blir det att åka till arbetsplatsen hoppas det finns någon att göra i dag lite långt tråkigt att bara dricka te hela dagarna annars ;9

learning to fly

Min praktikplats ute, ganska najs bakrund  man har på bron som ändrar färg varje dag, himmla vackert här.

two lives

Hej.
Mina lediga dagar har bara sprungit iväg, men jag kan ju allt berätta lite vad jag har sysslat med,
I söndags blev det att åka till Mustafas vän till familjen och äta lite lunch eftersom det är bayram här nere, är det mesta stängt, men jag har inte ätit så god mat på länge, en middag!  vi äter bara i skolan ute på resturang eller köper hem mat, eller på våran praktikplats, det var så gott att få hemgjord mat, gjorde att jag fick lite mera hemlängtan. Sen igår, åkte vi och bowla där jag nästan vann, ett poäng under musti, det blev även lite öl och film tittande med mina bästa grabbar ;)  Musti har köpt oss en slad så vi kna koppla in tv, det passar nog bra när vi går mot lite kallare tider här i Istanbul, men det är fortfarnde 16 grader ute ganska bra för att vara november. :)
Idag har jag och woddy bara slappat gått runt i olika köpingcenter. Imorgon börjar arbetet igen buhu

Naughty Naughty

Det är så skönt att vara ledig, vet inte vad jag ska göra idag dock vill nog mest ta det lungt faktiskt! är ganska trött och sliten..
Imorgon har jag varit här en månad och tre veckor!  inte så långt kvar! men snart blir jag så fast här och gillar stället mera och mer så att jag inte vill åka hem, haha, ne men det kommer bli jobbigt att säga hejdå till alla man lärt känna här nere faktiskt

trött på bitches

Riktig rolig dag i köket, alla vill lära sig engelska så idag kom en man med en ordbok och försökte lära sig, tyckte det var ganska kul :D sen har jag även lärt dom svenska :D  min turkiska börjar bli bättre och bättre whio :D imorgon blir det en kort dag, sen ut och äta med johannes och sylvia sen tre dagars ledighet ser framemot detta:D

try ever flover of cake

I köket idag, vi prövade nya rätter, sen hade vi inget att göra så vi har tagit massa konstiga kort, gillar verkligen dom mestadels i mitt kök, men vissa gillar man alltid mer av något slag, det känns inte som jag gör något annat en jobbar just nu, så  inte mycket skrivande på denna sidan!

läskigt!

Igår kom Sylvia hennes dotter och Johannes lärarna från sverige så skönt att prata svenska med flera folk, det var som svenska har blivit ett främmande språk, för det var så länge sen man hörde det.. Dom tog iallfall med sig Svenska godis oh Julmust till oss, blev super glad för julmusten, den ska jag spara till julafton så jag får lite julkänsla här nere:)
Sen på kvällen gick vi ut och åt på resturang super god mat, men väldigt mycket, den spådde hon även oss genom kaffekoppar och denna gången var det riktigt läskigt, hon sa att det är något jag inte kan lämna bakom mig hemma från sverige att jag tänker på det jätte ofta, och funderar över det DET STÄMMER! och att jag är väldigt ledsen över det. Sen att det har hänt en sak här nere, som har fått mig att tänka mycket på och som jag även där har blivit väldigt ledsen av, det stämmer också!   att jag har varit väldigt ledsen den sista tiden.
men hon såg även ett stort fönster så det är något som kommer öppna sig för mig, ett ny väg eller nått annat, kanske det stämmer också vem vet.........................

RSS 2.0