våren är här

nu är verkligen våren här,super skönt, btw på torsdag ska jag på inteljuv för sommarjobb på landvetter flygplats, så nu får vi hålla tummarna för mig! vill även säga ett stort grattis till mina vän Maja som har fått jobb i australien i ett år ! stolt över dig!

true

Försöker plugga, med takida i öronen, så bra är dom! Annars är väl allt som vanlig att man försöker kämpa sig ut skoldagarna, har nog aldrig varit så här less på skolan i hela mitt har aldrig gått så här dåligt eller att jag inte är i skolan så ofta, men det kan ju bero på vissa saker!  onelovepeaceout

The world is fick up

Sitter i skolan, läraren är tyvärr sjuk så blir att sitta ut lektionen och vänta på nästa!!!!!!!!! Önskar jag låg kvar i sängen.


Arg nathali

Ååå orkar inte vart sjuk tre gånger sen jag kom hem, först en lättare förskylning veckan efter en rejäl magsjuka som fick mig att ligga i sängen i en vecka så jag missar så mycket i skolan... Och nu en mega förskylning med feber! Oj vad roligt!!!! Jag som skulle åka och handla saker till mitt projektarbete idag men näääääää!!! Varför ska jag bli så sjuk när jag redan ligger så mycket efter ???!


Refrusing

Sitter och kollar halv åtta hos mig som förr var mitt favorit program, men nu i dax läget följer jag det inte så mycket!!!!😃 även så tittade Erika in här förut alltid trevligt! Chio


Youandme


Hej hej

Hejsan, ja vad Ska man säga jag har blivit iPhone ägare och detta är mitt första inlägg här ifrån;)


ge mig sommar

ännu en dag ledig från skolan men idag är jag ledig på riktigt tur det! hade tänkt att samla mina krafter så jag kunde börja plugga, men jag kan inte finna ro att plugga jag skjuter upp det hela tiden, jag vet inte hur jag ska göra riktigt för att få igån den glöden så jag kan sitta ner i lugn och roa och börja öppa mina böcker!  sen så är det snö ute? var inte våren här ? tydligen inte, mer en allt just nu vill jag åka utomlans, men jag har inget jobb inga pengar haha så det sket sig!

you used to hold me

ligger i min säng och väntar på att rulla till skolan börjar halv tre, tills kvällen, vet inte riktigt om jag är redo att gå till skolan idag, men jag behöver verkligen gå kan egentligen inte missa mera, men jag har ingen lust eller någon ork att gå till skolan alls.

magsjuka

shet, var verkligen länge sen jag var magsjuk, har glömt av helt hur det känns, att inte vara vid medvetet och allt bara kommer ut, sömnlösa nätter och andra roliga tillfällen, så tummen ner för magsjuka!!!! jag kan inte göra något, har får så ont i min rygg så kan inte sitta eller ligga eller stå innan det gör ont, vad ska göra när jag är sjuk?

hoppas du känner samma känsla


RSS 2.0