there goes a fighter

 
Min fina vän Elin är I thiland och har det gött i över en månad, men det är du värd lilla gumman, saknar dig redan ! bli inte för nrun nu din lilla gris!!! :D
 
 
kan inte mobilblogga längre vet inte varför ?! appen bara krånglar, kanske börjar funka igen snart får vi hoppas så det blir lite mera inlägg!  Imorgon börjar min heltid! awsome, håller även på att kolla runt på lägenheter, men just nu finns det bara rum att hyra eller på tok för dyra lägenheter som jag inte har råd att betala själv :(

min underbara

 
 
Min älskade och underbara syster, saknar dig så!

Trött för trött

Idag har jag köttat på i olerys på centralen, mycket härliga människor, men fy fan vad rörigt fatta inget, fem olika burgare min hjärna är kaaaaaaooooos! Hahah men det var kul, nu är jag äntligen på bussen hem... Nästa torsdag öppnar vi olerys på flyget kommer bli awsome!!!


Im taking day by day

 
Jag är så extremt glad just nu,  har fått tjänsten, och kommer börja jobba som heltid snart början av november någon gång... :) Inte ofta  man får heltid så snabbt efter man gått ur skolan! så nu ska det bli att spara massa pengar!!! :)  Meningen var ju bara att stanna där över sommaren, men just nu tar jag bara dagarna som dom kommer, ödet bestämmer vägen!

pain makes people change

Hej!! 
Äntligen är jag hemma från jobbet, katastrof dag, när klockan började närma sig halv sju, så kände jag äntligen kommer jag få sluta i tid.. men ack där brast min plan, Antalya var försenad, och fick matkuponger, så det var en del mat man fick göra, klockan blev närmare åtta, och planet blev ännu mera försenad, så flygbolaget fixa så dom skulle få mat ännu en gång GRATIS! så det var bara ställa sig och preppa så mycket det går, fick sluta halv tio istället, men tycker synd om mina jobbar kompisar som står och sliter just nu!..
 
 
 
Sen var jag även på bio igår och såg taken2, den utspelar sig i Istanbul, när jag såg den fick det mig verkligen att länga tillbaka, är verkligen kär i staden så himla vacker! men någon gång igen så ska jag åka ditt!
 

what we do, is what we need

 
vaknar upp i underbart väder, har varit ute och gjort intervall löpning, vad jag saknar fotbollen när jag gjorde det, kanske borde börja igen, men jag jobbar ju så konstiga tider på jobbet tyvärr...  Idag ska jag greja lite med räkningar, sen förhoppningsvis ska jag på bio med min underbara vän Johanna. Ha en underbar dah allesammans!

Powerwalk

Är ledig i dag och i morgon så ska testa på att träna lite med mina ny in köpta träningskor, så ska jag ut och gå en timma, :)


Awsome helg

Har haft en sån underbar helg, har träffat på så mycket gamla vänner, underbart! Ibland undrar man vad som hände så man tappade kontakten! ;( tråkigt tyvärr! Hade egentligen andra planer i helgen , men ödet bestämmer vägen ;)


Nu ligger jag i sängen och har ångest för att det är måndag i morgon, jobb med andra ord! Mina jobbarkompisar kommer nog reta mig en del, för gjorde bort mig lite Hahah , men vad ska man göra man lever bara en gång;)


När allt

När allt är huller och buller, upp och ner, allt har blivit tokigt snett, försök att ha ett leende på läpparna än då, för allt ordnar sig tillslut


Utkast: Sept. 5, 2011

 
Har väl egentligen inte något intressant att skriva här...
allt jag önskar just nu är att befinna mig på en varm plats, och att jag Saknar min älskade vän Maja som bor i australien.. behöver en vän som dig just nu!

RSS 2.0