vill tipsa!

Jag vill tipsa om "älska mig" finns på youtube i sex avsnitt, när jag kollade på detta var jag väldigt känslig så jag grät floder, en mycket fin film. Tänkte även på min fina vän Hannah, saknar dig jag undrar hur du mår, jag hoppas allt är underbart med dig! Men en film jag tycker alla borde se, så man kan få sig en tankeställare. så när ni inte har något att göra se den! varje avsnitt är på 15 min rekomenderar den starkt!

glad?

MIn lediga dag har jag spenderat genom att kolla massa olika filmer, skulle egentligen plugga hela dagen men har inte dirket blivit så, mamma kom hem med en scrapbok, papper lim och massa roliga pennor, så jag och mamma har suttit lite med mitt projektarbete, har även skickat in bilder som jag vill ha, sen när dom kommit är det bara att sätta igång med klippande och klistarnde, ska även försöka plugga till mina två prov i morgon!  Peaceout

Glad ?

Idag är man ledig hade tänkt att börja plugga tidigt klockan är redan fyra får sätta igång om jag ska hinna läsa ut en bok och plugga på prov. Idag kom mamma hem med saker till min scrapbok lim olika pennor papper och bok så snart kan jag börja när jag beställt alla bilder ;)


sad but true

Igår vart jag ledig, spenderades med jobb, fick ett roligt besked, direkt när jag slutar skolan ska jag flyttas upp till den helt nya resturangen och få helt nya kläder osv, känns fantastiskt!  även idag är jag ledig, men idag ska jag åka och fixa min dosa, så jag kan betala mina räkningar, sen ska jag försöka läsa lite till nationella i morgon, sen är det även en annan viktig dag i morgon, min födelsedag, haha nä så viktig är den inte fyller 19, ingen vidare eller rolig ålder, så jag bryr mig inte så mycket om den som man gjorde när man var ung!

Don't think so mutch

saknar turkiet!!!!!!

buhu


Ma Cherie

Igår var man hemma hos min bästavän och fira henne på 20 årsdagen, mycket trevligt!! natten spenderade jag i Elins sköna säng, som jag alltid sover så himmla bra ii :)  Och idag har jag bara spenderat min tid på att kolla på filmer och Gossipgirl får panik måste få se nästa avsnitt men inte förens nästa vecka fan!  Har även börjat med min projektarbete som ska vara inne om tre veckor, " börjat" då menar jag att skriva en mening, jag äår verkligen sämst! men får nog lägga på ett kol nuuu!

när allt kommer ikapp

Ett stort steg måste göras, göras för att få en förändring, jag hatar förändingar. men för att man ska kunna se lite lycka igen måste ja. jag vet inte om detta hjälper, eller som det sjunker mig men jag måste chansa, jag måste ut ur denna sitationen jag måste ut från detta skal!

du kan kalla det dålig förälskelse!

mitt nya mål!

You and me we are on fire

Min praktikplats, i Turkiet, saknar faktiskt det jävligt mycket! alla underbara vänner man fick där nere! men samtidigt vill jag nog inte åka tillbaka just nu!! Mitt första lov och sista lovet för årskurs tre, rinner i väg som aldrig förr, redan torsdag i morgon ? men jag jobbar och tjänar lite pengar!  I morgon blir det jobb och på lördag blir det jobb! trivs faktiskt riktigt bra på jobbet även om jag bara vart där två dagar! :) har även skickat in två arbeten idag, nu kan jag boka av dom på min lista, nu är det några kvar som jag bara ska kämpa mig igenom! men nu går det mot rätta vägen, hoppas det håller i sig!

we found love in diffrent places

haft en jätte bra påskhelg, som har bestått av Elmia och festande med jätte trevliga människor! I mon blir det att gå upp klockan halv 6 och åka till landvetter och jobba! hoppas på att allt kommer gå bra!

praktik

min första praktik dag gick kanon bra, var så himmla nervös bara, åkte till stan, spårvagnarna funkade inte så blir att får åka buss, resten av praktiken! sen hittade jag inte vart jag skulle vara, men det gick bra och jag kom i tid, sen har dagen flyttit på, ska även provjobba på landvetter på måndag och tisdag nästa vecka! gött!  sen har jag skickat in två arbeten, nu blir det att göra en kladdkaka, och bara dega restan av kvällen !

Even the best fall down somethimes


waaaaaaaaaaaaapp

hej hej tråkiga söndag, har inte gjort ett piss mera än att ligga i sängen!  I fredags var det utgång hade jätte skoj! sen igår vart det iväg till lilla edet på maskred fest och fira sofia!  som också var jätte lyckat! Men denna dag är allt förstörd! och i morgon börjar praktiken, gött att gå upp 5 på morgonen! Yessssss roligt!

RSS 2.0