en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Nu börjar dagarna närmare sig med stor steg till hemfärd, kommer bli så underbart,  känns som tiden ha gått super fort, att jag  har snart varit här i 5 månader känns overkligt!
Igår blev det några öl hos memox3 hus, som var mycket trevligt! idag är man ledig men finns inte så mycket att göra tack vare vädret, snöat konstant nu i tre dagar, och bo i en stor stad så är trafiken katastrof, det tar flera timmar att ens komma någon stans, fett bang!

ett leende kan dölja allt.

nu gäller det att bita i hop, och försöka blicka framåt, det är inte långt kvar.
gissa vad gör en lördag kväll som denna? jo jag sitter och pluggar, tar mina sista krafter för att lämna in en sak, ännu en sak som kan jag släppa mnig fri från mina axlar, men har många uppgifter kvar som jag borde varit klara med och skickat in för länge sen, :( men blir ändå stolt över mig själv, till att tacka nej för en ute kväll stället pluggar jag sakta men säkert!!

tell me you her

har inte skrivit eller vart inne här på några dagar nu!  jag har snart haft dom 5 bästa månaderna i mitt liv, men ändå dom 5 värsta månaderna i mitt liv. just nu vill jag bara hem och känna att jag lever igen, men en del av mig vill aldrig lämna turkiet.  jag har för mycket känslor som bara vill skrika ut! Det funkar inte här nere, jag har blivit nertryckt till botten, nu måste jag börja klättra  upp igen, och det fixar jag inte här nere, jag måste vara med folk som älskar mig, jag vill aldrig må så dåligt igen som jag har gjort dom sista dagarna, jag har aldrig mått värre... alla känslor och intryck är innom mig, jag har ingen att prata om det här, jag vill bara vara den tjej jag brukade vara jag klarar inte att spela detta spel mera.

take a dirty picture for me

åker lite båt..
Vi hyrde cycklar och cycklade tunt på en ö
vildhästar haha

don't let him steel your heart

tänk om allt vart annorlunda här nere hur skulle det varit då?

let's bring it back

Sjuk som ett höghus, med försklyning och hosta och mega ont i halsen, hittar inga halstabletter här i turkiet,  har typ vart ledig en vecka känns det som, onnsdags ledig, torsdags jobb i serverinngen, fredag ledig, lördag gå till jobbet två timmar sen blev man hemsickad, idag ledig, i morgon ledig.. har inte dirket gjort någonting idag, städat mitt rum ätiti clemetiner, kollat film och suttit vid datan, ett bra tillfälle att plugga på men nej, jag får inte gjort ett piss! måste ta tag i kragen nu, men jag orkar inte :(

111

Jag vet verkligen hur man kan spendera hela sin lön på en dag, genom att köpa en balklänning, och en telefone haha nu får man leva fattig i en månad :D min balklänning är normal men fin, jag vill inte ha massa avenserad skit på min så den är helt enkel men jag gillar den :)

megan fox

häromdagen på min praktiplats, var megan fox där, det var helt otroligt att se henne i verkligheten, hon var verkligen inte så som jag hade tänkt mig lite och kort, men hon var snygg, inte så snygg som på bilder och filmer, men men :) har aldrig hänt mig att man får se såna stor sjärna, men nu har jag :D

en månad kvar

En månad kvar, vad ska man säga ? det ska så jävla skönt att komma hem, men ändå fruktansvärd att lämna detta underbara land!! men man måste tillbaka till det normala, och man kan inte leva på ett hotell hela sitt liv och få saker och ting serverat...
Under min tid här nere har jag verkligen insett massor av saker, gjort mig till en stakare människa, och ens nära och kära är värt så mycket mera för dig när du inte har dom runt dig.. Du inser hur mycket dom har ställt upp för dig, man  inser saker man kunde gjort annorlunda, men  får säga som engelskmannen säger build a bridge and get over it! man måste komma över saker för att kunna gå vidare i livet, släpp bara all bekymmer och besvär, allt löser sig på ett eller annat sätt, men man måste ta gå igenom motgångar för att bli starkare, och en Viktig sak jag har insett, är man måste lära sig att förlåta, alla gör misstag förlåt personen om det inte upprepar sig, alla är värda en andra chans, tänk på det mina vänner, lär er förlåta!

marry to night

MIn snälla vän memi, fixar mitt skadade knä, som jag kan knappt gå på för den duma snön.............

Kickstarts!

Look into your eyes imagine life with out ya'
And the love kick starts again
Starts again
The Love kick starts again
Starts again
Look into your eyes imagine life with out ya'

And the love kick starts again
Starts again
The Love kick starts again
Starts again
You want me to come over I got an excuse
Might be holding your hand but im holding it loose
Go to talk then we choke its like our necks in a noose
Avoid the obvious we should be facing the truth...








helt ärligt orkar jag inte

Jag och min boss chef, världens sötaste bebis! :)
Jag börjar få resefeber hem,  jag har bra 5 lediga dagar kvar i turkiet, och jag har så mycket att ta i tu med innan, köpa presenter, kolla på balklänning, och åka runt istanbul, PLUGGA!, så mycket plugg jag fick med mig hir ner, och jag har inte gjort ett piss, det får jag panik över, jag måste göra så mycket, men jag orkar inte plugga..... helt ärligt skiter jag i det, jag får väl gå ut med dåliga betyg, för jag orkar inte, jag har inte tid eller viljan att göra alla dessa uppgifter jag har fått!

build a bridge, and get over it

vi blev hembjudna till våran boss igår, på middag med hans fru och nyfödda barn, han bodde så fint, och det var en väldigt trevlig kväll, men mycket godis och vin wisky och andra saker,  blev även att vi sov över där, och det var länge sen jag sov så gott, han säger att jag kan flytta in ditt om jag vill, kändes bra att vara i ett hem, och man känner sig som hemma :D

picturue


jag saknar dig

Jag önskar jag kunde göra allt för dig, jag är ledsen att det blev såhär som det är, men jag saknar dig något otroligt!  jag önskar att vissa saker aldrig hade hänt, då hade allt varit normalt! men hoppas tiden läker alla sår!

im still a animal


tröttheten som uppstår när man inte sovit

trött som en get, har inte sovit i natt, har haft en störande men rolig rumskamrat, som har hållit mig vaken hela natten och morgonen, men massa bus! fick helt enkelt inte sova :) :(  vi drog ut igår inte den roligaste kvällen, men jag fick många skratt på morgonen istället :)  NU blir det snart mat, snabbmat, haha alltid bäst, sen blir det att vila i min säng hela dagen med några bra filmer, låter som en super bra söndag!! :)

let's go let's go let's go

Godkväll!! Idag är det lördagkväll, får se vad som händer, tror vi drar till en resturang och äter lite god mat, vi är lediga i morgon, men jag vill helst ta vara på den dagen, orkar inte vara så fruktansvärd bakfull på alla mina lediga dagar som jag har varit dom sista gångerna, nu är det inte många dagar kvar, så jag vill bara andas in och ta vara på varje dag, varje ögonblick här, innan har man tagit allt som givet, men nu vill ja se, shoppa och upptäcka saker :)

let dj know how you feeling tonight

hemma från jobbet, och trött som en kastrull eftersom två dårar väcker mig 2 på natten, och bankar på min dörr och är allmänt högljuda, när jag äntligen kunde sova, har annars så dålig natt sömn, och det vet dom , men nääähhä då vill dom väcka mig :) så var vacken till 5 på morgonen sen kunde jag somna igen, och då ringde klockan åtta på morgonen, kände verkligen att jag ville jobba när jag vakna i morse :)
Idag har det hänt lite saker på jobbet, den killen jag gillade bäst av alla, fick sparken idag, började nästan gråta för jag tyckte om han så mycket, och det är inte rättvist, han blev behandlad som skit, men han var alltid glad ändå, fick tårar i ögonen när han sa hejdå till mig, det var hemskt :/ för det kom så plötsligt :(

you can not change the past!





hakan, och douan, bästa människorna på jorden ! :)

älskar du mig ?



Hitta en stor stol på jobbet, tyckte det den var ganska coool... :)

allt och okej med mig och livet lever vidare här i turkiet, är glad att jag har träffat så många underbara människor här nere :D som gör livet så mycket lättare, :) men man kan ju inte glömma att man ska på bal och ta studenten! 

foooooooor you


bilder från nyååååååår

några bilder nyår, men nyår var awsome!

love you for a longe time

sitter och väntar på mat, sen blir det att åka till jobbet... orkar egentligen inte, känner mig bara trött i hela kroppen, kanske för den sista tiden här nere har varit så otroligt jobbig att jag vill bara åka hem hem hem!!!!
efter båt partyt skulle, vi på efterfest i taxim, men i själva taxim så kom vi inte så långt, vi var fulla och hungriga, så efter vi ätit åkte vi hem, det var väl tur det, för i taxim på nyår ska det vara väldigt farligt,  en tjej blev våldtagen av massa killar, och hennes kille var tvungen att kolla på, jag säger bara fy fan vad hemskt, ingen av dom två kan må bra nu, även om jag inte vet vilka ni är om ni var turkar eller turister, så tänker jag på er<3

2012

Året med nya möjligheter, jag ska ta vara av varje dag!!!!!

nyår, kalas bra /kalas dålig

Jag kan inte klaga, det är inte alltid man festar på båt på självaste, nyårsafton,  det var riktigt skoj, jag hitta även en kille som var svenskt, men bor i tyskland för hans pappa kommer där ifrån, (för mycket info)  men det var så skönt att träffa någon som prata svenska, höra folk omkring sig prata svenska är underbart!!! :)   Men jag kommer nog aldrig festa på en båt igen, men det var en coool upplevelse, hoppas alla hade ett bra nyår!

RSS 2.0